Partners

Onze partners zijn fondsenwerving organisaties en particulieren. Met behulp van hen heeft de stichting veel projecten in Indonesië kunnen uitvoeren. Ook nu zijn zij van vitaal belang.

 

 

 Rotary club Hilversum – West

Onze Rotary club stond aan de wieg van onze stichting en heeft de stichting in de afgelopen jaren met diverse fonds werving acties ondersteund. Ook in de komende jaren worden periodiek bijdragen verwacht voor het realiseren van onze projecten.

 

Jocknick Foundation 

Jocknick Foundation. Het doel van de stichting, die gevestigd is in Nederland, is een bijdrage te leveren aan het grotere goed door het ondersteunen van projecten die zich richten op kinderen, jeugd, onderwijs en de wereld gezondheid. De prioriteit ligt bij projecten die mensen helpen om zichzelf te helpen en geven steun aan een self-start. Het doel is om 100 000 kinderen gedurende een periode van tien jaar met onderwijs te helpen bij hun ontwikkeling, veiligheid en toekomst.

 

  

Cordaid 

Cordaid is een katholieke ontwikkelingsorganisatie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag. Cordaid werkt bijna een eeuw aan het bestrijden van armoede en uitsluiting in ’s werelds meest kwetsbare samenlevingen en conflictgebieden. Cordaid werkt samen met moedige en inspirerende mensen en organisaties verspreid over de wereld en hebben toegang tot lokale, nationale en internationale overheden. Cordaid is stichtend lid van Caritas Internationalis en CIDSE. In Nederland worden we gesteund door bijna 400.000 donateurs.

 

Rotary Foundation 

De Rotary Foundation ondersteunt Rotary International bij het vervullen van zijn missie: het bevorderen van internationaal begrip en vrede door internationale en lokale programma’s van humanitaire en educatieve aard.

De Rotary Foundation wordt zelfstandig bestuurd en beheerd. De ontvangsten bestaan primair uit vrijwillige bijdragen. De Rotary Foundation dateert van 1917 en is sinds 1983 een ‘not-for-profit-organisation’ onder de wetten van de staat Illinois (VS). Humanitaire programma’s: Vanuit de humanitaire programma’s van de Rotary Foundation worden o.a. internationale projecten van Rotaryclubs gesteund met z.g. Matching Grants waarmee eigen clubfondsen en districtsfondsen met 50 procent respectievelijk 100 procent worden opgehoogd; althans wanneer de projectomschrijving voldoet aan de gestelde criteria van o.a. het Matching Grant programma.

Een belangrijk humanitair project van Rotary Foundation is ‘Polio de Wereld Uit’. Met dit programma, gestart in 1985, wordt beoogd om de ziekte polio uit de wereld te hebben. Het Strategisch Plan dat nu uitgevoerd wordt loopt tot eind 2012. Regelmatig worden de resultaten geëvalueerd door een onafhankelijk comité. Binnenkort wordt het plan 2013 – 2015 gepubliceerd.

 

Particulieren 

Stake Holders: Wim Randsdorp, Liesbeth Kok, Anita den Uil, René Westerveld, Kees Brugemann, Frans van den Brink, Lies Nusyriwan, Hananta Budianto, Setio Subeno, Dharmawan Kusnady, Endang Sarastri, Kajsa Aberg, Kees Fontijn, Maarten Kaptein, Edo Loenen, Evert Lammers, Pater van Deinse, Endang Reed, Aloysius Purwa, Onno Kok, Egbert Horst, Wim Meter, Didi Darmadi, Hans Almekinders, Tim de Rooij, Jonas af Jochnick, Robert af Jochnick en Evert-Jan Hielema.